Jag har alltid varit skeptisk till att gå in på Kjell & Company. Det känns som en andra klassens Clas Ohlson med massor av olika saker i bristfällig kvalitet. Men idag fick de en chans.

Vi har behövt en förlängning till VGA-kabeln med hona/hane till projektorn på Kaplansbacken sedan vi flyttade in, för att slippa sitta med datorn i knät och kabeln spänd genom rummet. Så när jag ändå var i Skrapan tog jag en rövare och gick in hos K & C.

För det första plockade de direkt fram den kabel vi behöver och vill bara ha ett par hundringar för den. För det andra var de oerhört serviceinriktade. Vi diskuterade om det finns olika tvinnade VGA-kablar för olika ändamål. Och flera i personalen engagerade sig i diskussionen på ett positivt vis. Så jag har ändrat mig om Kjell & Company. Alla saker de säljer kanske inte är i bästa kvalitet. Men man får det man betalar för och för många bassaker för kontor och elektronik mm känns de som en bra leverantör. Och personalen i butiken i Skrapan är bra på service.