Vi upplevde inte att vi hade några problem med vattenläckage i lokalen. Visserligen är stammarna gamla och ventilerna är planerade att bytas ut. Så för någon vecka sedan kom det en grupp rörspecialister och inspekterade ventilerna i lokalen.

Efter mycket arbete lyckades de bryta/såga av en bit av röret i taket, med som vi trodde syftet att byta ut den delen raskt och fortsätta runt i systemet. Rörbiten lades utanför på trottoaren men sedan hände ingenting. Plötsligt hade vi ett droppande rör i taket, bryskt avsågat av denna grupp människor som vi förmodade var anställda av fastighetsbolaget.

Dagarna gick och dropparna föll ned på plasten på golvet. Ungefär en droppe var 10:e sekund. Mekanikerna som var noga med att påpeka att de skulle göra hela arbetet på några dagar, syntes inte till. Så nu när det har gått över en vecka tvingades vi kontakta förvaltaren för att få en lösning på detta som nu faktiskt hade blivit ett problem. Att lyssna på det droppande ljudet blir efter en vecka en slags audiotortyr och hela problemet var ju helt onödigt skapat från början.

Men nu fick vi i alla fall löfte av en kille som just kom in i lokalen att röret ska svetsas under dagen. Jag hoppas att löftet hålls och den här killen faktiskt arbetar med frågan och inte var en förbipasserande som såg ytterligare en möjlighet att luras lite. Eller att det är en komplott.

Update:
Nu är alla rör fixade!